SİVAS / MERKEZ - Halis Gülle Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzda önleyici rehberlik faaliyetleri kapsamında Şiddet ve Akran Zorbalığı semineri düzenlendi.

Nis

Okulumuz 11.sınıf öğrenci velilerine yönelik "Sınav Süreci" konulu seminer düzenlendi. Sınav sürecinin sağlıklı yürütülmesi ve 12.Sınıfta yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı.

Nis

Okulumuz 9.Sınıf öğrencilerine yönelik TBM(Bağımlılıkla Mücadele) programı uygulaması okulumuzda başlatılmıştır.

Nis

Okulumuz 11.sınıf öğrencilerinin üniversite sınavlarına yönelik farkındalık kazanmaları ve sınava hazırlık sürecini eğlenceli hale getirmek amacıyla bilgi yarışmaları başladı.

iŞKUR MESLEK DANIŞMANLARI TARAFINDAN OKULUMUZDA GELECEĞİN MESLEKLERİ TANITILDI.