SİVAS / MERKEZ - Halis Gülle Anadolu Lisesi

T.C.

SİVAS VALİLİĞİ

HALİS GÜLLE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ KIYAFET ŞARTNAMESİ

Komisyonumuz 28/05/2016 günü okul müdürü Şaban ÖCALAN başkanlığında toplanarak 2016-2017 eğitim-öğretim yılından itibaren 9. sınıflardan başlamak üzere kademeli olarak uygulanacak olan yeni okul kıyafetlerini ilgili mevzuatı (Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık Ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik RG Sayı : 28480, Genelge: 2006/23) ve alternatif modelleri incelenerek aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

SWEATSHIRT: Süper iki iplik kumaştan bordo renkte, kapşonlu, kanguru cep modelinde, kapşon içi ve cep kenarları lacivert kuşaklı, bilek ve etek te lacivert kuşaklı olacaktır. Önde okul isminin baş harfleri olan "HGAL" ifadesi aplikeli nakış ile işlenecek, sağ kolda aplike olarak "58" ifadesi işlenecektir.

LACOSTE: Lacivert lacost kumaştan, yaka kısa kol bandı bordo zemin üzerine lacivert çift çizgi, önde okul logosu nakış işlenmiş, sağ kolda "58" yazacaktır.

ETEK: Füme kanvas kumaştan, şort etek modelinde dikişleri bordo renkte olacaktır.

KIZ-ERKEK PANTOLON: Lacivert ve füme kanvas kumaştan olacaktır.

Yayın: 16.06.2016 - Güncelleme: 11.09.2023 09:33 - Görüntülenme: 4581