SİVAS / MERKEZ - Halis Gülle Anadolu Lisesi

Halis Gülle Anadolu Lisesi

Gültepe Mah. Farabi Cad. No26/1 Kampüs Alanı SİVAS/Merkez
Vizyon
Yaşadığı zamanın sosyolojik ve teknolojik gelişmelerine uyum sağlayabilen, mucit ruhlu, üreten bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Genç dimağlara “kendi olmak” yetisini kazandırmak; yetişkin bir birey olarak yaşadıkları zamanın gerçeklerine uygun tutum ve davranışlar geliştirmelerini sağlamak.
Başarılar
TÜBİTAK 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Kayseri Bölge Birinciliği. 2015 ve 2016 yılları AB´yi Öğreniyorum Bilgi Yarışması Sivas İl Birinciliği. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Liseler Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması İl Birinciliği.
Birinci Yabancı Dil; İngilizce İkinci Yabancı Dil; Almanca
Gültepe Adliye Otobüsleri ve Karşıyaka Otobüsleri
Mevcut
Sivas Merkez, Okullar Bölgesi Kampüs Alanı
Sivas Merkez, 3 KM
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun çeşitli branşlarda sportif faaliyetleri devam etmekte ve okulumuz il genelinde yapılan yarışmalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK Bilim Yarışmaları ve diğer organizasyonlara öğrencilerimiz projeler sunmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz SODES, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve diğer kuruluşlarca yürütülen proje faaliyetlerine mümkün olan en iyi şekilde katılım göstermeye çalışmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda bir Avrupa Birliği Projesi yapılmış ve geçtiğimiz yıllarda proje başarıyla sonlandırılmıştır.